18.6
11:20

Επιχείρηση Οίκος: «Δημήτρης», ο Έλληνας φίλος του Μπράβο με τις 54.400 ευρώ

AEK1924.gr team
Advertisement

Αποκαλύψεις ελληνικού ενδιαφέροντος από την Confidencial. Εμπλοκή Έλληνα ο οποίος φέρεται να έφυγε από το σπίτι του Μπράβο την ώρα της σύλληψης του Ισπανού. Βρήκαν 54.400 ευρώ στο δωμάτιο που διέμενε.

Νέες αποκαλύψεις από την Confidencial γύρω από την «Επιχείρηση Οίκος» που εμπλέκει τους Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα με στημένα παιχνίδια. Το δημοσίευμα της εφημερίδας, αυτή τη φορά, στέκεται στην ανάκριση που έκανε η αστυνομία σ’ έναν Έλληνα, ο οποίος στο άρθρο παρουσιάζεται ως «Δημήτρης Σιουνγκάρης», ωστόσο ελέγχεται αν πρόκειται για το πραγματικό του όνομα.

Πάμε, όμως, στην εξέλιξη του στόρι. Το προαναφερθέν Μέσο υποστηρίζει ότι στις 28 Μαΐου οι αστυνομικές Αρχές έκαναν το «ντου» στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο και είδαν έναν μαυροντυμένο άντρα να φεύγει τρέχοντας από το κτίριο. Αυτός, λοιπόν, είναι ο φερόμενος «Δημήτρης Σιουνγκάρης» ο οποίος σε πρώτη φάση διέφυγε, αλλά βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η αστυνομία εντόπισε τον «Δημήτρη» και έψαξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Εκεί, οι Αρχές εντόπισαν σε μία τσάντα το ποσό των 54.400 ευρώ. Όταν ρώτησαν τον Έλληνα πού είχε βρει αυτά τα χρήματα εκείνος παρουσιάζεται -από την Confidencial- ν’ απάντησε πως του τα είχε δώσει ο Ραούλ Μπράβο, χωρίς όμως εκείνος να γνωρίζει ότι η τσάντα είχε μέσα χρήματα.

Από εκεί και πέρα το ρεπορτάζ μεταφέρει ότι ο «Δημήτρης» γνώρισε τον Ραούλ Μπράβο στη Βέροια, γιατί κατάγεται από εκεί, παράλληλα υποστηρίζεται ότι ο ίδιος μιλώντας στις Αρχές αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το δίδυμο Μπράβο – Αράντα και τις δραστηριότητές τους.

Advertisement