17.6
21:47

Ρόμα: «Εκτός πραγματικότητας ο Τότι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ρόμα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτήρισε «φαντασιόπληκτα» όσα υποστήριξε κατά την παραίτησή του ο μύθος του club, Φραντσέσκο Τότι.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο legend των Giallorossi απέρριψε την πρόταση να γίνει τεχνικός διευθυντής και υποστήριξε ότι ο σύλλογος τον απέκλειε από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Οι Ρωμαίοι δεν κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, όμως εξέδωσαν ανακοίνωση απαντώντας σε όσα είπε.

«Το club νιώθει απογοήτευση που ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει και όχι να δεχθεί τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Του προσφέραμε αυτό το πόστο μετά την αποχώρηση του Μόντσι και περιμέναμε την απάντησή του. Θεωρούσαμε ότι ο ρόλος που του προτάθηκε είναι από τους σημαντικότερους και απαιτεί αφοσίωση. Αν και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο θα του ήταν να αφήσει την Ρόμα ύστερα από 30 χρόνια, θεωρούμε ότι η οπτική του για τα γεγονότα στην ομάδα είναι φαντασιόπληκτη και απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Οσον αφορά τη δήλωσή του για το ότι μπορεί να επιστρέψει υπό νέα ιδιοκτησία, η διοίκηση κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το club τώρα ή στο μέλλον. Του ευχόμαστε καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα».

Advertisement