17.6
11:05

Πρώτη επιλογή ο Σίλεσεν, εφικτός στόχος ο Μπάρκας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Φαίνεται πως οι Ρωμαίοι προτιμούν τον Βασίλη Μπάρκα λόγω οικονομικών δεδομένων, καθώς σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα ο Σίλεσεν της Μπαρτσελόνα σαν πρώτη επιλογή είναι και ακριβή περίπτωση.

Είναι γνωστό στην Ιταλία ότι η Ρόμα ψάχνεται για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα και κάποια σημερινά (17/06) δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Σίλεσεν της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των Ρωμαίων.

Όμως, η συγκεκριμένη περίπτωση όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση, καθώς ο Ολλανδός γκολκίπερ κοστολογείται με 3ο εκατ. ευρώ, απ’ τους Ισπανούς και βάζει εμπόδια καθώς όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα «η Ρόμα δεν θέλει να φτάσει τόσο… μακριά οικονομικά».

Γι’ αυτό τον λόγο η Ρόμα κοιτάει κι’ άλλες περιπτώσει τερματοφυλάκων και σε εκείνο το σημείο γίνεται αναφορά στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα. «Ένα προφίλ που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αρέσει στη Ρόμα και τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει ξεκινήσει μία επικοινωνία».

Απ’ εκεί και έπειτα τα Μέσα στην Ιταλία κάνουν λόγο πρόταση 8 εκατ. ευρώ, τονίζοντας ότι με αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί με διάφορες ρήτρες, αλλά και μελλοντικό ποσοστό μεταπώλησης που μπορεί να λάβει η ΑΕΚ.

Advertisement