17.6
22:33

Μπακασέτας: «Περίμενα διαφορετικό τέλος αλλά…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Τάσος Μπακασέτας σε μία κίνηση από καρδιάς, με προσωπική του ανάρτηση στα Social Media αποχαιρέτησε τον οργανισμό ΑΕΚ που θα είναι για πάντα στην καρδιά του

Αναλυτικά η δημοσίευση του Μπακασέτα:

«Ακόμα και σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μου αλλά οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!! Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους.. Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ’ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστής αλλά όλο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη και επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!! Αγάπησα κ θ´ αγαπώ αυτή την ομάδα γιατί εκτός του ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής, έγινα ακόμα καλύτερος άνθρωπος!

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, την διοίκηση και όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά, τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα. Τους αφανεις ηρωες: Τον Μπουρου, τον Καρβου τον Σταθα, τον Διονύση, τον Παναγιώτη, τον Ανδρεα, τον Αλέξη, τον Μητσι, τον Γιωργακη, τον Σπύρο, τον Πανουργιά, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Χρυσοστομο, τον Μουλινο, τον Μουλινο τζούνιορ, τον Κωτσή και τον κύριο Παναγιωταρα που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!!

Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ότι και αν έχει γίνει και ότι και αν έγινε, έτσι μου αξίζει να φυγω και τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!!
Εις το επανιδείν!! »

Advertisement