17.6
10:41

Ανανεώνει με την Σπόρτινγκ και έρχεται στην ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Πορτογάλος χαφ επέστρεψε απ’ τις διακοπές του και αύριο (18/06) θα μεταβεί στα γραφεία της Σπόρτινγκ, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και έπειτα να απομείνουν τα τυπικά για την μετακίνηση του με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ.

Μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις τόσο με την Σπόρτινγκ, όσο και με τον Τσίκο Ζεράλδες η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει την επόμενη μεταγραφή της.

Συγκεκριμένα, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για τον Πορτογάλο χαφ εδώ και λίγες μέρες, αλλά όλοι περίμεναν να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής απ’ τις καλοκαιρινές του διακοπές, ώστε να δρομολογήθουν οι εξελίξεις για να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αφού πρώτα ανανέωνε το συμβόλαιο του με την Σπόρτινγκ.

Κάτι τέτοιο λοιπόν, θα συμβεί αύριο με τον Ζεράλδες να πηγαίνει στα γραφεία της Πορτογαλικής ομάδας και να υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του και μετέπειτα θα προχωρήσουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε στη συνέχεια να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα και να κλείσει την συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ο Ζεράλδες θα έρθει με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην Ένωση, με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και το ποσό της οψιόν αγοράς να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά, περιμένοντας πρώτα να κλείσει το deal.

Άρα, όλα δείχνουν ότι εντός της εβδομάδας ο Πορτογάλος χαφ θα έρθει στην πατρίδα μας και θα υπογράψει τον δανεισμό του στην ΑΕΚ με τον Δικέφαλο να ανακοινώνει ακόμα μια μεταγραφή.

Advertisement