16.6
08:55

Οι γνωστοί δυο στο προσκήνιο και το ξεκαθάρισμα

AEK1924.gr team
Οι γνωστοί δυο στο προσκήνιο και το ξεκαθάρισμα

Διαβάστε όσα γράφουν τα σημερινά (16/06)  πρωτοσέλιδα για την ΑΕΚ.

Sport Day

«Αλλαγή πλεύσης», ο τίτλος της εφημερίδας.

Διαφορετική λογική στις μεταγραφές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ξεκαθαρίζουν όλες οι επόμενες κινήσεις.

Live Sport

«Μνηστήρες για Μαρτίνς», γράφει το πρωτοσέλιδο.

Μπάσιμο από Πολωνία, Τουρκία και Μ. Ανατολή, το παλεύει η ΑΕΚ.

Sportime

Ερωτηματικά η οψιόν για Ζεράλδες. Η περσινή στάση της Σπόρτινγκ όταν τον δάνεισε στην Αϊντραχτ και τι θα πράξει τώρα με την ΑΕΚ.

Μπάσκετ: Σην 3η θέση η Ένωση (83-82) στο Περιστέρι.

Ώρα των Σπορ

«Άντε να τελειώνουμε!» ο τίτλος της εφημερίδας.

Στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν μέσα στην εβδομάδα με τις υπογραφές και την άφιξη του Ζεράλδες, αλλά κα με τη συμφωνία με τον Μαρτίνς.

Σε περίπτωση που… στραβώσει του 26χρονου ακραίου της Μπράγκα, ο Καρντόσο έχει έτοιμη εναλλακτική για εξτρεμ.

Πήραν… φωτιά τα τηλέφωνα και τα e-mail μέσα στο σαββατοκύριακο, με Καρντόσο και «Λύμπε» να βλέπουν μεταγραφικούς στόχους.

Πάση θυσία μέχρι τέλη Ιούνη, θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης και τον χαφ που θα εείναι δίπλα στον Κρίστιτσιτς, αλλά και τον βασικό στοπερ, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία και να απομένει μόνο ο αντι-Πόνσε!

«Δεν λέω αντίο στην ΑΕΚ, θέλω να ξαναγυρίσω» οι ατάκες του Τάσου Μπακασέτα στο περιβάλλον του και όλο το παρασκήνιο από τη χθεσινή του παρουσίαση στην Αλάνιασπορ.

Τερμάτισε σαν ΑΕΚ! Η Βασίλισσα νίκησε στο Περιστέρι (82-83) και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 3η θέση. Αποφασισμένος για τις αλλαγές που θα ανεβάσουν την ομάδα ψηλότερα τη νέα σεζόν, ο Μάκης Αγγελόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement