14.6
13:03

Πρόταση της Αλάνιασπορ για Μπακασέτα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασε πρόταση από την Τούρκικη ομάδα για τον Τάσο Μπακασέτα. Θετική η ομάδα και ο παίκτης για την συγκεκριμένη μετακίνηση.

Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου απ’ την ΑΕΚ βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς πρόταση για την περίπτωση του έφτασε στα γραφεία της Ένωσης στο Μαρούσι, από την Τούρκικη, Αλάνιασπορ.

Η συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται πως βρίσκει θετική την ΑΕΚ για να πει το «οκ» και να δώσει το πράσινο φως για την μεταγραφή του Μπακασέτα. Μάλιστα, για όλες τις εξελίξεις έχει ενημερωθεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που δεν δείχνει να έχει πρόβλημα να αποχωρήσει απ’ την Ένωση για να συνεχίσει στο εξωτερικό και την Τουρκία την καριέρα του, αφού θα μπορέσει η ομάδα να βάλει ένα αξιοσέβαστο ποσό στο ταμείο της.

Τίποτα οριστικό για την ώρα δεν υπάρχει, αλλά δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς όλες οι πλευρές είναι διατεθειμένες να έρθουν σε συμφωνία. Το ποσό που θα τελειώσει την μεταγραφή, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ένα ποσό στο 1-1,2 εκατ. ευρώ.

Advertisement