14.6
13:54

«Η Ρόμα προσφέρει 8 εκατ. ευρώ για τον Μπάρκα!»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Δημοσίευμα Ιταλικής εφημερίδας, αναφέρει ότι η Ρόμα προσφέρει στην ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα 8 εκατ. ευρώ. Θέλει να διατηρήσει ένα 15% των δικαιωμάτων σε περίπτωση μεταπώλησης η Ένωση.

Όλα δείχνουν ότι το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα, θα μετουσιωθεί σε πρόταση στην ΑΕΚ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ. Μάλιστα, σε σημερινό φύλλο της η Ιταλική εφημερίδα, Il Tempo αναφέρει ότι η Ρόμα προσφέρει για τον Μπάρκα, 8 εκατ. ευρώ, για να τον κάνει δικό της.

Βέβαια, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρεται επίσης, ότι η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει το 15% των δικαιωμάτων του Έλληνα γκολκίπερ, καθώς σε περίπτωση μεταπώλησης του, να καρπωθεί ένα ποσό.

Η Ρόμα είχε ανέκαθεν τον Έλληνα γκολκίπερ στο στόχαστρο της, αλλά μετά απ’ την φοβερή εμφάνιση στο Ελλάδα – Ιταλία, που γλίτωσε την Εθνική από ιστορική συντριβή, τότε ανέβασε την χρηματιστηριακή του αξία. Η Ένωση κοστολογεί τον Έλληνα γκολκίπερ κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, αλλά σίγουρα μια πρόταση στα 8 εκατ. ευρώ να βάλουν σε συζητήσεις τις δυο πλευρές για να επέλθει συμφωνία.

Advertisement