14.6
17:38

Διακοπή κυκλοφορίας έξω από την «Αγιά Σοφιά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εξασφαλίσει ειδική άδεια για διακοπή της κυκλοφορίας την Κυριακή (16/06) στον δρόμο έξω από το γήπεδο, λόγω εργασιών.

Εργασίες οι οποίες δεν σχετίζονται με την υπογειοποίηση ή κάτι παρεμφερές αλλά λόγω κάποιων μηχανημάτων που θα περάσουν για το γήπεδο. Συγκεκριμένα, η διακοπή της κυκλοφορίας θα αφορά την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, από το ύψος της οδού Λεύκης έως το ύψος της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα αλλάξουν τα δρομολόγιά τους από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έως τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όσον αφορά στα υπόλοιπα οχήματα, όμως, η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να ισχύσει από τις 6 το πρωί της Κυριακής, έως τις 6 με 7 το απόγευμα.

Εκτιμάται ότι σε αυτό το διάστημα οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, παρότι η άδεια είναι για περισσότερες ώρες. Οι κιτρινόμαυροι έχουν προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες για την ενημέρωση του κόσμου που αναμένεται να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες οδούς, θέλοντας την έγκαιρη ενημέρωσή τους, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν.

Advertisement