12.6
09:36

Σε καλό δρόμο του Μαρτίνς για ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ και του Μιγκέλ Καρντόσο για τα άκρα της επίθεσης και η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπράγκα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι επαφές με υποψήφιους στόχους τρέχουν για τα καλά στην ΑΕΚ, έχοντας βάλει μπροστά και την θέση του εξτρέμ, επιλέγοντας να κινηθούν για την απόκτηση του Φάμπιο Μαρτίνς.

Ο 26χρονος εξτρεμ είναι επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, που παίζει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, αλλά και στις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Ένωση.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός καλύπτει τα «θέλω» του συμπατριώτη του και η Ένωση έχει κάνει ήδη τις επαφές της με την Μπράγκα, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Η πρώτη επαφή που ήταν και πρόταση διερεύνησης απ’ την ΑΕΚ,  ήταν ιδιαίτερα θετική, καθώς η Μπράγκα έδειξε διάθεση για να συζητήσει την παραχώρηση του Φάμπιο Μαρτίνς, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι Κιτρινόμαυροι απ’ την άλλη είχαν επαφή και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κι’ αυτός θετικός για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, για να συνεργαστεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο, κάτι που το τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις σε ελληνικό Μέσο, τονίζοντας ότι τον κάνει αισιόδοξο η επιμονή του Πορτογάλου τεχνικού.

Όλα αυτά φανερώνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι εξελίξεις της μεταγραφής του Φάμπιο Μαρτίνς στην ΑΕΚ, καθώς υπάρχει διάθεση για συμφωνία απ’ όλες τις πλευρές και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να δρομολογηθούν εξελίξεις και για τον Πορτογάλο εξτρέμ, μαζί με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου.

Advertisement