12.6
09:32

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Ζεράλδες

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Κλεισμένος από την ΑΕΚ εμφανίζεται ο Πορτογάλος μέσος της Σπορτινγκ Λισαβόνας, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους Ίβηρες και να διευθετούν τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες

Σάρκα και οστά θα πάρει η επιθυμία του Μιγκέλ Καρντόσο να δει τον Τσίκο Ζεράλδες στα κιτρινόμαυρα, καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει καίριο ρόλο στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, έχοντας συχνή επικοινωνία μαζί του και το μόνο που απέμενε ήταν η «χρυσή» τομή με την Σπορτιγνκ.

Όλα δείχνουν πως καθορίστηκε η ρήτρα αγοράς που θα μπει, το βασικό κομμάτι δηλαδή της συμφωνίας που «εκκρεμούσε» . Ένα ποσό που κατάφερε να μειώσει αρκετά η ΑΕΚ ώστε να το φτάσει στα… μέτρα της στην περίπτωση που πειστεί από τις ικανότητες του Ζεράλδες και θελήσει να τον κάνει εξ’ ολοκλήρου δικό της το επόμενο καλοκαίρι.

Πλέον μόνο με τεράστια ανατροπή δεδομένων μπορεί να «χαλάσει» η μετακίνηση του Πορτογάλου μέσου στην Ένωση, καθώς όλα έχουν πάρει το δρόμο τους ώστε να γίνει το 2ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για το καλοκαίρι, κάτι που επιβεβαιώνουν και από την Πορτογαλία.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ταξιδέψει στην χώρα μας για να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής και να δώσει το παρόν στην… πρώτη των κιτρινόμαυρων για την νέα σεζόν.

Έτσι λοιπόν, ο Καρντόσο θα έχει στην διαθεσή του ακόμα έναν παίκτη που ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Οι τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν δεν φαίνεται να είναι ικανές να ανατρέψουν το… happy end και έτσι ο Ζεράλδες προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Advertisement