12.6
16:47

Αυτή είναι η νέα φανέλα της ΑΕΚ; (PICS)

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μπορεί να μην έχει διαρρεύσει κάτι απ’ τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με τα σχέδια που δημοσίευσε η Αμερικάνικη εταιρία στο διαφημιστικό της φυλλάδιο -με έντονη παρουσία της Ένωσης-, σας παρουσιάζουμε κάποια απ’ τα πιθανά σχέδια.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και μετράμε αντίστροφα μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν (2019/2020) για την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι με αρκετό ενδιαφέρον περιμένουν οι φίλοι της ομάδας, εκτός απ’ τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Είναι γνωστό από πέρυσι ότι η ΑΕΚ θα πορευτεί και φέτος με τις εμφανίσεις της Capelli, καθώς από πέρυσι έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της για 3+2 χρόνια, αμείβοντας την πλουσιοπάροχα για το συγκεκριμένο συμβόλαιο, έχοντας μάλιστα και αρκετά μπόνους επιτυχιών, όπως για παράδειγμα η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Champions League κατά την περυσινή σεζόν.

Έτσι και φέτος η Capelli αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο για να το βγάλει εις πέρας, με τις απαιτήσεις να ανεβαίνουν κατά πολύ, έπειτα απ’ την πρώτη καλή χρονιά συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Η Αμερικάνικη εταιρία, έχει σχεδιάσει και έχει παρουσιάσει ήδη στους ανθρώπους της ομάδας τις σκέψεις της για τις νέες εμφανίσεις, όπου από κοινού κατέληξαν στο τελικό σχέδιο, των τριών εμφανίσεων, αλλά και των εμφανίσεων του τερματοφύλακα.

Μπορεί να μην έχει διαρρεύσει κάποια φωτογραφία ή σχέδιο, αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δείχνουν ότι και φέτος η ΑΕΚ θα έχει για πρώτη εμφάνιση την κιτρινόμαυρη ριγέ φανέλα, ενώ για δεύτερη εμφάνιση πιθανόν την μαύρη φανέλα.

Για τρίτη εμφάνιση παραμένει άγνωστο το χρώμα της φανέλας, αν και δεν αποκλείεται να κρατηθεί το μπλε, ή να αντικατασταθεί με το άσπρο που είχε τις περασμένες χρονιές επί Nike.

Αν, κρατήσουμε τις πληροφορίες που έχει το AEK1924.gr, παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε κάποια απ’ τα σχέδια της Capelli για τη νέα χρονιά, όπως τα παρουσίασε στο διαφημιστικό της φυλλάδιο και πιθανόν να είναι τα σχέδια που επέλεξαν για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο διαφημιστικό φυλλάδιο, υπάρχει έντονο το χρώμα της Ένωσης, καθώς πρόκειται για το… φιλέτο της Αμερικάνικης εταιρίας.

Το πρώτο σχέδιο της Capelli με ρίγες σε κιτρινόμαυρη φανέλα είναι το παρακάτω, έχοντας έντονο χρώμα το κίτρινο (βλ. φώτο 1), αν και δεν αποκλείεται να αντιστραφούν τα χρώματα με έντονο το μαύρο (βλ. φώτο 2, στο τελευταίο σχέδιο κάτω δεξιά):

Στο παρακάτω σχέδιο υπάρχουν οι κλασσικές πολλές ρίγες που επίσης χωρίζεται σε έντονο κίτρινο ή και σε έντονο μαύρο χρώμα:

Τέλος, στο παρακάτω σχέδιο υπάρχει μια εναλλακτική εμφάνιση με διαφορετικές πολλαπλές μικρές ρίγες, που βγαίνει με έντονο το κίτρινο χρώμα και μαύρη ρίγα (βλ. φώτο, κάτω δεξιά τελευταίο σχέδιο):

Το πρωτοσέλιδο του διαφημιστικού φυλλαδίου για τη νέα σεζόν της Capelli Sport, με μπόλικη… ΑΕΚ:

Advertisement