12.6

Ανακοίνωσε φιλικό με την ΑΕΚ η Σταλ Σταλόβα Βόλα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Πολωνική ομάδα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι θα δώσει φιλικό με την ΑΕΚ, κατά το διάστημα που θα βρίσκεται στο Κιέλτσε.

Από χθες διαβάσατε στο AEK1924.gr για τα τέσσερα φιλικά που έκλεισε η ΑΕΚ κατά το διάστημα που θα βρίσκεται στο Κιέλτσε της Πολωνίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (2 με 16 Ιουλίου).

Μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή η ομάδα που θα παίξει η Ένωση το τελευταίο της φιλικό, παρά μόνο ότι θα ήταν αρκετά χαμηλότερης δυναμικότητας. Όμως, σήμερα η Σταλ Σταλόβα Βόλα με ανακοίνωση της γνωστοποιεί ότι έχει κλείσει φιλικό με την ΑΕΚ στις 16 Ιουλίου, η οποία θα είναι και η τελευταία μέρα της ομάδας στο Κιέλτσε, λύνοντας έτσι τον γρίφο για την αντίπαλο των Κιτρινόμαυρων στο τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους..

Η Σταλ Σταλόβα Βόλα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία και οι άνθρωποι της Ένωσης θέλησαν να κλείσουν ένα φιλικό πριν αναχωρήσουν για την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Advertisement