11.6
09:45

Το μεγάλο κόλπο με Μάρτινς! (VIDS)

AEK1924.gr team
Το μεγάλο κόλπο με Μάρτινς! (VIDS)

Τον εξτρέμ της Μπράγκα Φάμπιο Σάντος Μάρτινς έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ που θέλει να φέρει μαζί με τους Ζεράλδες και Κροβίνοβιτς

Οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνονται για την περίπτωση του Πορτογάλου -με βραζιλιάνικες ρίζες- εξτρέμ της Μπράγκα, Φάμπιο Σάντος Μάρτινς, σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ”.

Ο 25χρονος ακραίος αποτελεί “προϊόν” των ακαδημιών της Πόρτο, ενώ η Μπράγκα τον απέκτησε το 2014 από τη Ντεσπορτίβο Άβες. Μετά την “γεμάτη” περσινή του σεζόν, την περασμένη χρονιά μέτρησε μόλις 11 ματς πρωταθλήματος (τα 2 βασικός) και 16 συνολικά με 1 γκολ και 1 ασίστ, καθώς μεταξύ άλλων ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς.

Η Μπράγκα, όπου δεσμεύεται ως το 2022, λέγεται ότι τον είχε κοστολογήσει πρόσφατα στα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο για να ασχολείται η ΑΕΚ, προφανώς υπάρχει ρεαλιστική φόρμουλα απόκτησής του με δανεισμό κι οψιόν αγοράς. Να σημειωθεί ότι ο Μάρτινς ήταν στη λίστα της ΑΕΚ πριν από την έλευση του Καρντόσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement