
Ο διεθνής με την Γκάνα εξτρέμ της Αλαβές βρίσκεται ψηλά στην λίστα με τα ονόματα των εξτρέμ – Πως μπορεί να τον φέρει στην Αθήνα η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίων επιθετικών, μιας και είναι και η επιθυμία του νέου τεχνικού της, και ήδη έχει σχηματίσει μια μεγάλη λίστα με εξτρέμ που μπορεί να έρθουν στην Αθήνα για την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με την «ΩΡΑ» ένας από τους παίκτες, που εξετάζεται για την συγκεκριμένη θέση είναι ο Πάτρικ Τουμάσι. Ο 25χρονος άσος είναι διεθνής με την Γκάνα και ανήκει στην Αλαβές, η οποία προκειμένου να τον κάνει δικό της κατέβαλε στην Αστάνα το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Την σεζόν που πέρασε ο Τουμάσι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί κάτι που είχε σαν συνέπεια να αγωνιστεί σε μόλις 13 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ αναζητά τρόπο από την πλευρά της, προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη με την μορφή δανεισμού, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Αλαβές μέχρι το 2022, ενώ στο παρελθόν εκτός από την Αστάνα έχει αγωνιστεί ακόμα στην Σπαρτάκς Γιουρμάλα και την ρωσική Άμκαρ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement