26.5
16:08

«Στο δρόμο για την Ελλάδα ο Καρντόσο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Πορτογαλικός Τύπος και σήμερα ασχολήθηκε με τον Μιγκέλ Καρντόσο καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ και βρίσκεται… «στο δρόμο για την Ελλάδα» όπως αναφέρουν.

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο Πορτογαλικός Τύπος ασχολείται συνεχώς με την συγκεκριμένη συμφωνία, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είναι απ’ τους εξελίξιμους προπονητές στην Ιβηρική χερσόνησο και θεωρούν ότι του δίνεται μια καλή ευκαιρία στην Ένωση.

Αρχικά, ο πορτογαλικός Τύπος τονίζει μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται «στο δρόμο για την Ελλάδα» ο 47χρονος τεχνικός, ενώ «απομένει μόνο η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, που αναμένεται τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ήδη τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο ρόστερ της ΑΕΚ, αναλύοντας εξονυχιστικά κάθε παίκτη και στην Ελλάδα θα τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Ναντ και τη Θέλτα», γράφει χαρακτηριστικά η ABola.

Απ’ την άλλη η O’ Jogo, αναφέρει πως απ’ την αρχή η Ένωση ήθελε απ’ την Πορτογάλο προπονητή και κατέληξε στον Καρντόσο, γράφοντας χαρακτηριστικά, «… η ΑΕΚ είχε εξ αρχής στόχο την πρόσληψη ενός Πορτογάλου προπονητή και στη λίστα της ήταν ο Ίβο Βιέιρα (Μορεϊρένσε), ο Ντανιέλ Ράμος (Ρίο Άβε) και ο Φόλια (Πορτιμονένσε, είχε περάσει και σαν παίκτης από την ΑΕΚ), αλλά κατέληξε στον Μιγκέλ Καρντόσο. Οι συζητήσεις πάνε καλά, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες».

Advertisement