26.5
09:40

Με το… στυλό στο χέρι ο Καρντόσο

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Προς «γάμο» οδηγούνται οι συζητήσεις του Πορτογάλου τεχνικού και των ανθρώπων της ΑΕΚ, με τις τελικές εξελίξεις να είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη εβδομάδα. Διετές συμβόλαιο του προσφέρει η Ένωση.

Πολύ δύσκολο έως απίθανο θα πρέπει να φαντάζει το ενδεχόμενο ενός «ναυαγίου» στην υπόθεση του Μιγκέλ Καρντόσο, καθώς όλα δείχνουν πως υπάρχει συμφωνία και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.

Τόσο η πλευρά της Ένωσης, όσο και αυτή του 47χρονου τεχνικού έχουν θέσει επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έπρεπε να διευθετηθούν με πρώτο και κυριότερο το αγωνιστικό προφιλ που θα δώσει στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Καρντόσο πείστηκε με το πρότζεκτ που παρουσίασε ο τελευταίος, ολοκληρώνοντας την ήδη θετική εικόνα που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ από το βιογραφικό του Μιγκέλ.

Αφού διευθετήθηκε και το θέμα αποκοπής τους Μανόλο Χιμένεθ από όποια «δεσμά» τον κρατούσαν ακόμα στην Ένωση – ενημερώθηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ότι δεν συνεχίζει – «τρέχουν» οι εξελίξεις για να φτάσει ο Πορτογάλος τεχνικός στην Αθήνα και να… πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί από Δευτέρα, όταν και θα κληθούν οι δυο πλευρές να οριστικοποιήσουν την μεταξύ τους συμφωνία. Εκτός λοιπόν, συγκλονιστικού απροόπτου ο Μιγκέλ Καρντόσο από την νέα εβδομάδα θα πάρει το τυπικό χρίσμα του κιτρινόμαυρου προπονητή, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Advertisement