25.5
09:57

«Τρενάρουν» οι μεταγραφές

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Με το τοπίο «θολό» στο θέμα του προπονητή, καμία κρίσιμη εξέλιξη δεν φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί στις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να… τρενάρει τις υποθέσεις.

Ο Πρωταθλητής Μανόλο Χιμένεθ χαρακτηρίζεται πλέον ως «τελειωμένος» σε μία περίοδο που άρχισε να φαίνονται οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας πιο ξεκάθαρα και να «ζεσταίνονται» οι μηχανές.

Με τον Ισπανό προπονητή να συμμετέχει στις μεταγραφικές συζητήσεις προτείνοντας, απορρίπτοντας και διερευνώντας περιπτώσεις παικτών, μοιάζει πλέον αδύνατο να προχωρήσουν όντας μετέωρος.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως σταματούν οι συζητήσεις με παίκτες κοινής αποδοχής, που όποιος κι αν κάθεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο, θα γίνει προσπάθεια για να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΚ την νέα σεζόν (βλ. Πόνσε).

Ο Τεχνικός διευθυντής της ομάδας και το επιτελείο του κρατούν επαφή με τις υποθέσεις που έχουν προχωρήσει – όπως αυτή του Άλεφ, του Βράνιες και του Αργεντινού επιθετικού – δίχως όμως να γίνονται καθοριστικές κινήσεις που θα έφερναν τις διαπραγματεύσεις στο θετικό ή αρνητικό τέλος τους.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον προπονητή της επόμενης χρονιάς της Ένωσης, τα μεταγραφικά παγώνουν δίχως όμως και να «καίγονται». Το… βάρος πέφτει στο προπονητικό ζήτημα και έτσι εξελίξεις αναμένονται άμεσα για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ΑΕΚ της επόμενης σεζόν.

Advertisement