
Στη λίστα της ΑΕΚ ο 23χρονος επιθετικός της Σαραγόσα, δανεικός από τη Σεβίλλη Β’.
Η ΑΕΚ μπορεί να έχει ως προτεραιότητά της τον Σέρχιο Αραούχο για το καλοκαίρι, καθώς η περίπτωση του Πόνσε δείχνει να απομακρύνεται, ωστόσο για την επίθεσή της η ΑΕΚ τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών.
Έτσι, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Μαρκ Γκουάλ, τον οποίο έχει προτείνει ο Μανόλο Χιμένεθ. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος επιθετικός ανήκει στη Σεβίλλη και έχει δοθεί δανεικός στη Σαραγόσα.
Τη φετινή σεζόν σε 26 συμμετοχές έχει πετύχει έξι γκολ σε 1.718 λεπτά συμμετοχής σε LaLiga 2, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα, παρόλο που στη Σαραγόσα φέτος έπαιξε σε 24 παιχνίδια ως σέντερ φορ και μόλις δυο ως δεξιός εξτρέμ.
Επίσης, έχει αγωνιστεί στη β’ ομάδα της Εσπανιόλ (35 συμμετοχές 13 γκολ) και στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης (47 συμμετοχές – 15 γκολ – 5 ασίστ).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement