17.5
22:07

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Κατελάρης

AEK1924.gr team
Advertisement

Στο ραντάρ της Ένωσης βρίσκεται ο 22χρονος διεθνής Κύπριος μέσος της Ομόνοιας, ο οποίος προορίζεται για τον άξονα ανήκοντας στην κατηγορία αντί-Άλεφ.

Η περίπτωση του 22χρονου Φάνο Κατελάρη αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, ενώ έχει προστεθεί και στην κιτρινόμαυρη μεταγραφική λίστα.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος, με ύψος 1,85, προορίζεται να πάρει τη θέση αντί Άλεφ (σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν τον κρατήσει), αφού έχει τα στοιχεία που ψάχνει η Ένωση. Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ  έχει ζητήσει έναν παίκτη αναφοράς για τον άξονα, ενώ είναι θετικός και στην παραμονή Άλεφ που μπορεί να αγοραστεί με 1 εκατομμύριο από την Μπράγκα αν το θελήσει η ΑΕΚ.

Ο Κατελάρης τα τρία τελευταία χρόνια έχει δει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να ανεβαίνουν αποτελώντας βασικό στέλεχος της κυπριακής ομάδας, μετρώντας φέτος πάντως μόλις 11 συμμετοχές με 1 γκολ στο πρωτάθλημα, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε εκτός για περίπου έξι μήνες.

Τραυματισμό πάντως, που ξεπέρασε και όχι μόνο έχει επιστρέψει κανονικά στις βασικές επιλογές της Ομόνοιας αλλά οι Κύπριοι επιχειρούν να τον δέσουν με νέο συμβόλαιο χωρίς να τα έχουν καταφέρει.

Ο ίδιος μάλιστα δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, καθώς έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχουν κατατεθεί και φαίνεται να ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετρώντας 69 συμμετοχές συνολικά με 4 γκολ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Κύπρου (έχει 7 συμμετοχές και στους Άνδρες) και έχει ρίζες στο Κονγκό αφού η μητέρα του είναι από την Αφρική.

Advertisement