15.5
14:21

«Πρόταση δανεισμού η ΑΕΚ για Αραούχο» – Μόνο πώληση συζητάει η Λας Πάλμας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μπορεί οι Ισπανοί να γράφουν για πρόταση δανεισμού της ΑΕΚ με οψιόν αγοράς για τον Σέρχιο Αραούχο στην Λας Πάλμας, αλλά η ίδια η ομάδα του Αργεντινού φορ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να τον πουλήσει.

Φαίνεται πως τα σενάρια που δημιουργούνται στην Ισπανία για πρόταση δανεισμού της ΑΕΚ για τον Αραούχο, δεν έχουν και πολύ βάση. Συγκεκριμένα, η Ένωση έχει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό φορ και παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω απ’ το όνομα του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει προβεί σε πρόταση δανεισμού όπως γράφουν στην Ισπανία.

Μάλιστα, είναι γνωστό πλέον ότι και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, έχει κάνει σαφές το ενδεχόμενο μόνο της πώλησης του Τσίνο και δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Απ’ την άλλη βέβαια, δεν ισχύει ούτε το σενάριο που ήρθε να προστεθεί στην πρόταση δανεισμού της ΑΕΚ για τον Αραούχο, ότι ψάχνονται οι Κιτρινόμαυροι για την πώληση του Λιβάγια, ώστε να αποκομίσουν χρήματα για να πάρουν την υπογραφή του Αργεντινού φορ, καθώς η Ένωση δεν συζητάει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση και το ιδανικό γι΄αυτήν θα ήταν να είχε ξανά το συγκεκριμένο δίδυμο στην επίθεση της, όπως πέρυσι που στέφθηκαν πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα το tweet του δημοσιογράφου Μοϊσές Ροδρίγκεθ του Canarias Radio αναφέρει:

«Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αραούχο είναι πολύ αληθινό. Το πρόβλημα είναι ότι η ελληνική ομάδα, που δεν έχει οικονομική ρευστότητα, προτείνει δανεισμό με οψιόν αγοράς, την ώρα που η Λας Πάλμας προτιμά πώληση. Ο Αργεντινός βλέπει με καλό μάτι το να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ» και προσθέτει:

«Ο ελληνικός σύλλογος σκέφτεται ακόμα και να αποκομίσει χρήματα με την πώληση του Λιβάγια προκειμένου να πάρει την υπογραφή του Αραούχο, ο οποίος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα γι’ αυτούς».

Advertisement