15.5
17:07

Δεν υπάρχει πρόθεση για ένσταση απ’ την ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση περιμένει την απάντηση του Περέιρα εντός του 24ωρου και δεν δείχνει καμία πρόθεση για να προχωρήσει σε ένσταση για τον τελικό.

Τα “παπαγαλάκια” της Θεσσαλονίκης και τα φιλικά προσκείμενα Μέσα προς τον ΠΑΟΚ, αντέδρασαν όταν έμαθαν ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε επιστολή προς τον κ. Περέιρα και στους αρμόδιους του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, για την παρανομία αλλαγής της διαιτητικής σύνθεσης χωρίς να ενημερώσουν και ξεκίνησαν να γράφουν, αλλά και να λένε ότι οι Κιτρινόμαυροι θα κάνουν ένσταση και θέλουν να διεκδικήσουν το Κύπελλο στα… χαρτιά, με την αλήθεια βέβαια να είναι διαφορετική και να τους χαλάει το παραμύθι, καθώς δεν υπάρχει… δράκος.

Η Ένωση περιμένει μια απάντηση απ’ τον Περέιρα για το συγκεκριμένο θέμα εντός του 24ωρου και δεν έχει την παραμικρή πρόθεση ένστασης για να διεκδικήσει τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απ’ εκεί και έπειτα, μετά την απάντηση ή την παρέλευση του 24ωρου, έχει πολλές νομικές ενέργειες που μπορεί να προβεί, κυρίως προς τον Μέλο Περέιρα, που είναι και ο κυρίως υπεύθυνος για την συγκεκριμένη παρανομία και είναι ξεκάθαρο πως το θέμα της Ένωσης είναι καθαρά ηθικής τάξης ως προς τον Περέιρα και την στάση του προς την ίδια την ομάδα, δείχνοντας καμία πρόθεση να προβούν σε διαδικασία ένστασης του τελικού.

Βέβαια, θέμα εγκυρότητας του τελικού πάντα υπάρχει σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΚΑΠ, αλλά για το συγκεκριμένο κομμάτι δεν εμπλέκεται η ΑΕΚ.

Advertisement