13.5
20:28

«Ανοίγει» ο δρόμος της Βασίλισσας για τα Άνω Λιόσια

AEK1924.gr team
Advertisement

Ολοκληρώνονται ένα-ένα τα γραφειοκρατικά βήματα προς την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την παραχώρηση του κλειστού των Άνω Λιοσίων στην ΚΑΕ ΑΕΚ, με στόχο την νέα χρονιά να έχει το δικό της… παλατάκι.

Ανατέθηκε έτσι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η αξιοποίηση, η χρήση, η διαχείριση και η εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με σκοπό την επωφελέστερη για το Δημόσιο εκμετάλλευσή του και την παραγωγή πρακτικών ωφελημάτων υπέρ των πολιτών και ιδίως των κατοίκων του Δήμου Φυλής και των όμορων αυτού Δήμων.

Πλέον, η ΓΓΑ θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις της με την ΚΑΕ ΑΕΚ, στην οποία θα παραχωρηθεί το κλειστό των Άνω Λιοσίων ώστε εκεί οι κιτρινόμαυροι να χτίσουν»το όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου που εξασφαλίζει το παρόν και το μέλλον της ομάδας μπάσκετ και των ακαδημιών της. Στόχος φυσικά είναι η Βασίλισσα την νέα σεζόν να αγωνίζεται στο δικό της… παλατάκι και όλα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά δελτίο Τύπου της ΓΓΑ: 

Ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι δύο τροπολογίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Ρυθμίσεις θεμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου» και «Ορισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων» που εντάχθηκαν στο σχεδίου νόμου: «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης – Κατασκευής – Χρηματοδότησης – Λειτουργίας – Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Με τη δεύτερη τροπολογία ανατίθεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η αξιοποίηση, χρήση, διαχείριση και εκμετάλλευση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με σκοπό την επωφελέστερη για το Δημόσιο εκμετάλλευσή του και την παραγωγή πρακτικών ωφελημάτων υπέρ των πολιτών και ιδίως των κατοίκων του Δήμου Φυλής και των όμορων αυτού Δήμων.

Advertisement