
Οι πρώτες δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά την επικράτηση της ΑΕΚ στην Λειβαδιά.
Έναν μινι απολογισμό της φετινής χρονιάς έκανε ο Ισπανός τεχνικός στην αρχή των δηλώσεων, με την ΑΕΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας,
Δεν ξέχασε να αναφερθεί στις επιστροφές Μπογέ-Τσιγκρίνσκι-Λόπες αλλά και στο… μέλλον της ΑΕΚ που είναι ο Γιαννούτσος με τον Σβάρνα.
Τέλος έδωσε σύνθημα μάχης στον Τελικό Κυπέλλου, τον οποίο θέλουν όλοι να κατακτήσουν, απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι πολύ διαφορετική η περσινή χρονιά από τη φετινή. Ηταν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός είχε καταλείψει τη δεύτερη θέση και δεν μπορούσε να του την πάρει κανείς. Ειχαμε τον κίνδυνο του Ατρομήτου να είναι από πίσω μας. Αυτό που κάναμε είναι ότι τα καταφέραμε σήμερα. Δεν είναι κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά».
Για τους Τσιγκρίνσκι και Λόπες;
«Οι τρεις αλλαγές έγιναν για παιδιά που το αξίζουν. Ο Τσιγκρίνσκι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκε ο Μπογέ, που μετά την τρομάρα που μας έδωσε επανήλθε γρήγορα και καλά. Από τότε που είμαι εδώ η δουλειά του Λούκας είναι καταπληκτική. Και μετά μπήκαν δυο παιδιά που έχουν δουλέψει πολύ: ο Λόπες που ήρθε μετά από πολύ μεγάλο χρόνο αποχής. Και έπειτα ο Γιαννούτσος, που όπως και ο Σβάρνας, είναι δυο στόπερ που έχουν μεγάλο μέλλον για την ΑΕΚ».
Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ;
«Θα είναι θαυμάσιο να κερδίσουμε το Κύπελλο. Είναι 50-50 απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO