04.5
10:11

«Γλυκοκοιτάζει» Αραούχο ο Ολυμπιακός, πάντα στο κόλπο η ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων… ονειρεύονται τον Αραούχο στον Πειραιά αναφέροντας μάλιστα ότι θα ταιριάζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού μαζί με τον Κώστα Φορτούνη. Δεν υπάρχει διάθεση της ΑΕΚ να τον αφήσει που τον έχει πάντα στην λίστα της και έχοντας επαφές με τον ποδοσφαιριστή.

Η αγάπη και η… καψούρα που έχει η ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα είναι γνωστή και τον ξέρει σχεδόν όλος ο κόσμος.

Όμως, φαίνεται πως στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορούν να την αλλάξουν, γι’ αυτό και σύμφωνα με Ερυθρόλευκα ρεπορτάζ σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την περίπτωση του, καθώς θεωρούν σε αγωνιστική ανάλυση, ότι ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι τους και ειδικότερα θα έχει φοβερή συνεργασία με τον Κώστα Φορτούνη.

Η ΑΕΚ όμως δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να αφήσει απαρατήρητο το συγκεκριμένο σενάριο, καθώς όπως προείπαμε και παραπάνω θέλει όσο τίποτε άλλο να ξανά ντύσει στα κιτρινόμαυρα κάποια στιγμή και με τις κατάλληλες συνθήκες τον Τσίνο. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει να έχει επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Μάλιστα, μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Λας Πάλμας, αλλά η ΑΕΚ κρατάει την επικοινωνία της με τον ποδοσφαιριστή, που είναι και το βασικότερο, όπως μας έχει δείξει στο παρελθόν. Η Ένωση θέλει να προλάβει τα συγκεκριμένα σενάρια και ειδικότερα τον Ολυμπιακό και όπως τονίζει η SportDay είχε και χθες νέα επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να συνεχιστούν οι συζητήσεις για το πως θα μπορούσαν να τον ξανά ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Advertisement