Έχοντας καταφέρει να χριστεί σκόρερ για πρώτη φορά από την επιστροφή του, αφού είχε μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες με τραυματισμό στο μετατάρσιο, ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να χαρίσει το Κύπελλο στην Παρί.
Η ομάδα του Τούχελ, με το 2-2 απέναντι στη Ρεν, οδηγήθηκε στα πέναλτι κι εκεί ηττήθηκε για να μείνει μονάχα με το πρωτάθλημα για φέτος.
Στο φινάλε του τελικού και καθώς κατευθυνόταν να πάρει το μετάλλιο του φιναλίστ, ο Νεϊμάρ ήρθε σε αντιπαράθεση με προκλητικό οπαδό και τον απώθησε, σε ένα στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, έγραψε στα social media:
«Σε κανέναν δεν αρέσει η ήττα. Ωστόσο, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πόσο ανταγωνιστικός είμαι και πόσο με ταράζει μια ήττα. Και αυτό, όμως, είναι κομμάτι της ζωής ενός αθλητή. Μας κάνει να ωριμάζουμε, να σκεφτόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα ξανά, που σκόραρε, αισθάνθηκα ωραία στο γήπεδο, όμως, το κυρίαρχο συναίσθημα είναι η λύπη…».




