24.4
11:17

Ντεζαβού και πάλι από την αρχή

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ανεπιτυχής κρίνεται και φέτος η χρονιά για την ΑΕΚ καθώς ο μεγάλος στόχος της ανόδου χάθηκε, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που συνέβη και πέρυσι. Από το… μηδέν ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

«Αν ήταν μια φορά δύσκολο πέρυσι, φέτος θα είναι τρεις» έλεγαν στόματα από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια αρχές της σεζόν, γνωρίζοντας τον δύσκολο δρόμο προς την Α1.

Τα κορίτσια της Ένωσης ολοκλήρωσαν την σεζόν έχοντας κερδίσει τον στόχο του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά χάνοντας τον πρωτεύοντα, από την ίδια ομάδα που απέκλεισαν για να βρεθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τον Παναθηναϊκό.

Η αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν, με τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη να αντικαθιστά την Ελένη Μεμετζή, είχε θετικό αντίκτυπο όπως φάνηκε εντός ομάδας. Όμως αυτό το… κάτι που θα έκανε την ΑΕΚ το ίδιο ποιοτική με τα ρόστερ των ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δεν υπήρξε.

Οι άλλοι δυο διεκδικητές της ανόδου έδειξαν πιο έτοιμο αγωνιστικό πρόσωπο από την Ένωση, τόσο στα… θεωρητικά εύκολα ματς όσο και στα ντέρμπι μεταξύ τους. Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει κάποιες σημαντικές νίκες, ιδιαίτερα απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως δεν έφτασαν.

Πλέον ο σχεδιασμός της νέας σεζόν ξεκινά και όλοι κρίνονται ξανά. Στόχος είναι η Τρίτη σεζόν στην Pre League να είναι και η «φαρμακερή». Από το… μηδέν θα ξεκινήσει πάλι η συναρμολόγηση του ροστερ και όλα δείχνουν πως θα έχουμε ακόμα ένα δραστήριο καλοκαίρι.

Advertisement