21.4
23:51

Έχασαν την άνοδο τα Κορίτσια της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-3 απ’ τον Παναθηναϊκό στα μπαράζ της Pre-League γυναικών και έχασε την άνοδο παραμένοντας και την επόμενη χρονιά στην ίδια κατηγορία.

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια της ΑΕΚ να ισοφαρίσουν τον Παναθηναϊκό στους αγώνες για τα μπαράζ ανόδου στην Volleyleague γυναικών, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να πάρουν την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία, αφήνοντας στον καναβάτσο την Ένωση.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Κιτρινόμαυρες χάνουν την άνοδο στην διαδικασία των μπαράζ και θα παραμείνουν στην Pre-League και την επόμενη σεζόν, κάτι που αποδεικνύεται αποτυχημένη η φετινή χρονιά, καθώς ο στόχος ήταν ξεκάθαρα η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά και αποφασισμένα το πρώτο σετ, καταφέρνοντας να κάνουν το 1-0 σετ, με 25-21 σκορ, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε και αντέδρασε κάνοντας το 1-1, με 13-25 σκορ και τις ΚΙτρινόμαυρες να χάνουν με κατεβασμένα χέρια.

Στο τρίτο σετ τα πράγματα ήταν διαφορετικά η Ένωση πίεσε τις Πράσινες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού στην πορεία του αγώνα ξέφυγαν στο σκορ και έκαναν το 1-2 με σκορ 18-25.

Σε εκείνο το σημείο και έπειτα η ΑΕΚ σαν να πέταξε λευκή πετσέτα, αφού ο Παναθηναϊκός ξέφυγε στο σκορ και οι Κιτρινόμαυρες το παράτησαν χάνοντας το σετ με 11-25 σκορ, αλλά και τον αγώνα, μαζί με την άνοδο με 1-3 σετ, αφού οι Πράσινες έκαναν το 2-0 στις νίκες και ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία.

Τα σετ (1-3): 25-21, 13-25, 18-25, 11-25

Advertisement