17.4
14:14

Στην Αθήνα η Σαχτάρ για τον… Τσιγκρίνσκι!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Άνθρωποι του καναλιού της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχουν έρθει στην Αθήνα για να συναντήσουν τον Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι και να δημιουργήσουν ένα αφιέρωμα λόγω της επετείου των 10 χρόνων απ’ την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης.

Επισκέψεις θα έχει η ΑΕΚ την αυριανή (08/04) στο προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα, καθώς θα βρεθεί το συνεργείο απ’ το κανάλι της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι Ουκρανοί ήρθαν από χθες (16/04) στην χώρα μας, για ένα αφιέρωμα που δημιουργούν λόγω της επετείου των 10 χρόνων απ’ την κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης και θέλουν να συναντήσουν τον Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, που ήταν βασικό στέλεχος στην μεγάλη επιτυχία της Σαχτάρ.

Μάλιστα, λόγω της μεγάλης συμβολής που είχε στην κατάκτηση του τροπαίου, θέλουν να κάνουν και ειδικό αφιέρωμα στον Ουκρανό αμυντικό της ΑΕΚ, που να περιλαμβάνει για το που βρίσκεται τώρα, για την ζωή του στην Αθήνα, αλλά και τις στιγμές που έζησε ο ίδιος κατά την κατάκτηση του τροπαίου με την πρωταθλήτρια Ουκρανίας.

Εκτός απ’ το αφιέρωμα, ο Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι έχει δεχτεί μια πρόσκληση απ’ τους  διοικούντες της Ουκρανικής ομάδας για να αγωνιστεί σε επετειακό φιλικό που θα γίνει το καλοκαίρι στο πλαίσιο πάντα της επετείου.

Advertisement