17.4
19:09

ΑΕΚ: «Όλοι μαζί, δίπλα στην ομάδα μας την Κυριακή»

AEK1924.gr team
Advertisement


Διαβάστε το κάλεσμα της ΠΑΕ στα πλαίσια του τελευταίου εντός έδρας ματς της σεζόν απέναντι στη Λάρισα.

Η ΑΕΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει τη Λάρισα για την 29η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ στις 19.00 με την ΠΑΕ να απευθύνει δυναμικό κάλεσμα σε όλους τους Ενωσίτες .

Αναλυτικά

Ολοι μαζί, δίπλα στην ομάδα μας, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν για το πρωτάθλημα απέναντι στη Λάρισα αυτή την Κυριακή στις 19.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι βρίσκεται σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC και μπορείτε να κάνετε την αγορά σας στο link https://www.ticketmaster.gr/aek/showProductList.html.

Επίσης, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111 μέχρι την Κυριακή (09:00-21:00). Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» η προπώληση θα γίνεται την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:15 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:15 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Ολες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα στο link https://www.aekfc.gr/…/ta-eisitiria-ton-agonon-me-panaitoli…

Κοντά στην ομάδα μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν για το πρωτάθλημα!

Advertisement