16.4
10:54

Ψηλά στη λίστα και του μπακ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Με το θέμα του Ροντρίγκο Γκάλο να παραμένει ανοιχτό, η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει να σχηματίζει μια λίστα για την θέση του δεξιού μπακ.

Είναι γνωστό ότι στο τέλος της σεζόν τελειώνει το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Γκάλο με την ΑΕΚ και οι δυο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα ήθελε να παραμείνει στην ΑΕΚ, καθώς έχει δεθεί αρκετά με την ομάδα, ενώ ουδέποτε δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και ήταν αν μη τι άλλο υπόδειγμα επαγγελματία και αθλητή.

Όμως, η Ένωση φαίνεται πως έχει τις ενστάσεις της, για το αν πρέπει να προχωρήσει στην ανανέωση του Ροντρίγκο Γκάλο, με μεγάλο πρόβλημα να θεωρεί την ηλικία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 33 του χρόνια, βάζοντας σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο ίδιος πραγματοποίησε μια σχετικά καλή χρονιά, βοηθώντας την Ένωση σε όποια θέση και αν αγωνίστηκε και αν αναλογιστεί κανείς την κακή χρονιά της ομάδας, τον Γκάλο θα μπορούσε να τον βάλει κάποιος στους διασωθέντες, γιατί όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Βέβαια, αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας, καλώς ή κακώς είναι η αγωνιστική κοιλιά που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Βραζιλιάνος, καθώς δεν πραγματοποιεί τις ίδιες καλές εμφανίσεις όπως στον πρώτο γύρο και δείχνοντας σε αρκετά παιχνίδια κουρασμένος.

Κάτι τέτοιο δείχνει ότι πολύ πιθανό η Ένωση να ψαχτεί το καλοκαίρι για δεξί μπακ, χωρίζοντας τους δρόμους της με τον Γκάλο. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν με το τέλος της σεζόν, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξέροντας ότι την επόμενη χρονιά θα έχουν τον Μιχάλη Μπακάκη και όπως όλα δείχνουν και τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο στο ρόστερ, έχουν ξεκινήσει να συντάσσουν μια λίστα για την απόκτηση μπακ.

Ώστε να υπάρχει ο Μπακάκης με την πιθανή μεταγραφή στο ρόστερ, συμπληρώνοντας την δεξιά πλευρά με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, που θέλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να του δώσουν στην προετοιμασία την ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει μια θέση στην ομάδα.

Advertisement