16.4
10:04

Ματσίς, Πέτερσον και οι τρεις που την ανεβάζουν… επίπεδο!

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα (16/04).

SportDay

Η εφημερίδα αναφέρει ότι πάντα στην λίστα της ομάδας βρίσκεται ο Ματσίς, τονίζοντας ότι τι θα κρίνει για να κάνει η Ένωση το επόμενο βήμα. Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται και στις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ όσον αφορά Φερέϊρα, Έφορντ και Ιατρούδη.

Live Sport

Η εφημερίδα γράφει για το «τρίο» που κάνει την διαφορά αναφερόμενη στους Λούκας Μπογέ, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Πέτρο Μάνταλο, που ανεβάζουν στροφές και επίπεδο την ΑΕΚ.

Sportime

Η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρει το Ισπανικό δημοσίευμα που θέλει την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Μπενίτο, ενώ γίνεται αναφορά και για την μετάλλαξη του Λούκας Μπογέ και το που οφείλεται.

Ώρα των Σπορ

Η κιτρινόμαυρη εφημερίδα αναφέρει το ταξίδι του Λυμπερόπουλου στην Ολλανδία για τον Πέτερσον, αλλά προσθέτει ότι δεν υπήρχε μόνο ο Σουηδός εξτρέμ που τσέκαρε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι ο επόμενος σταθμός θα είναι η Σουηδία. Απ’ εκεί και έπειτα αναφέρεται η εφημερίδα και στο Ισπανικό δημοσίευμα για τον Μπενίτο, αλλά και για τις κουβέντες που έχει πει ο Χιμένεθ με τον Μάνταλο και τον φτιάχνει ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Απ’ την άλλη αναφορά γίνεται για την κατακόρυφη άνοδο του Μπογέ που το αποδεικνύουν τα νούμερα.

Advertisement