16.4
09:40

Καμία… κίνηση – Μόνο συγκέντρωση!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μπορεί οι φήμες για τις προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ να κεντρίζουν το ενδιαφέρον της κιτρινόμαυρης καθημερινότητας, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένους Πόνσε και Μπογέ.

Δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν και ήδη η συζήτηση για το μέλλον του Εζέκιελ Πόνσε (σε πρώτο πλάνο) και του Λούκας Μπογέ (σε δεύτερο) έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους.

Σκέψεις και προθέσεις μπορεί να έχουν γίνει γνωστές από τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τις ομάδες που ανήκουν οι δυο παίκτες, όμως ακόμα δεν έχει γίνει επί του θέματος συζήτηση με τους ίδιους τους επιθετικούς.

Οι δυο Αργεντινοί ήταν τα… μεγάλα ονόματα που έφτασαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι για να καλύψουν δυο εξίσου μεγάλα κενά που δημιουργήθηκαν, αυτά με τις αποχωρήσεις των Αραούχο και Χριστοδουλόπουλου. Έτσι λοιπόν, στο κρίσιμο φινάλε μιας περίεργης χρονιάς, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει να σταθούν στο ύψος τους.

Το Κύπελλο Ελλάδος είναι «ζεστό» ως στόχος και όλων το μυαλό περιορίζεται στην κατάκτησή του. Μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος και το επιτελείο του να δουλεύουν για να βρεθεί η λύση για την παραμονή (είτε και των δυο είτε μόνο του ενός), όμως ο Χιμένεθ δεν θέλει να… ανακατευθούν έντονα οι Αργεντινοί παίκτες της ΑΕΚ.

Στόχος είναι η προσπάθεια παραμονής να κορυφωθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης. Εκεί που και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των πεπραγμένων τους και των όσων έζησαν φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αυτό φυσικά δεν απαγορεύει στην ομάδα να «δουλεύει» για την επίτευξη συμφωνίας με την Ρόμα ή την Τορίνο. Ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Μανόλο θέλει να δει τόσο τον Πόνσε, όσο και τον Μπογέ απόλυτα συγκεντρωμένους στον στόχο του Κυπέλλου και τίποτε άλλο.

Advertisement