15.4
16:53

Φημολογία για στήριξη Ολυμπιακού στον Λυσάνδρου

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ντόμινο εξελίξεων φαίνεται πως έχει προκύψει για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, με τον Ολυμπιακό όπως φημολογείται θα στηρίξει με την ψήφο του, τον Μηνά Λυσάνδρου. Αν δεν προκύψει πρόεδρος κοινής αποδοχής θα κατέβει και ο Μάκης Γκαγκάτσης υποψήφιος.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει ότι ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα ήταν ο πρόεδρος κοινής αποδοχής που έψαχναν στην Λίγκα για να αντικαταστήσει τον Μπαταγιάννη στον προεδρικό θώκο. Κάτι που σήμαινε, ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου δεν θα έβαζε υποψηφιότητα για την προεδρία της Λίγκας.

Όμως, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία που αλλάζει τα δεδομένα για την προεδρία της Λίγκας, αλλά πιθανόν να προκαλέσει και αλλαγή στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.

Κι’ αυτό γιατί όπως αναφέρει το blog της Δίκης (dikisports.blogspot.com), ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να στηρίξει την υποψηφιότητα της ΑΕΚ και του Μηνά Λυσάνδρου για την προεδρία του συνεταιρισμού, θυμίζοντας ότι οι δυο πλευρές δεν είχαν ποτέ ως τώρα ταύτιση απόψεων, σε κανέναν θεσμικό φορέα.

Το συγκεκριμένο σενάριο βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί, σε καμία απ’ τις δυο πλευρές, αφήνοντας στην ουσία να αιωρείται η φημολογία. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον ποσοστά μειοψηφίας στον Συνεταιρισμό, απ’ ότι άλλες φορές και χρονιές που κινούσε ο ίδιος τα νήματα στην Λίγκα.

Απ’ την άλλη ο ΠΑΟΚ, έχει ξεκαθαρίσει την θέση του, τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξει πρόεδρος κοινής αποδοχής, τότε θα θέσουν κι’ αυτοί υποψηφιότητα με τον Μάκη Γκαγκάτση, να βρίσκεται αντίπαλος του Μηνά Λυσάνδρου. Όπως όλα φαίνονται η αυριανή συνεδρίαση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

Advertisement