15.4
13:41

Δείχνει θέληση και διάθεση!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η Ένωση μπορεί να μην έφυγε με τη νίκη απ’ την Λαμία και να σταμάτησε το νικηφόρο της σερί, αλλά σίγουρα έδειξε διάθεση και θέληση κυνηγώντας μέχρι το τέλος την ανατροπή.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Λαμία για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί που διατηρούσε μέχρι πρότινος, μετρώντας τέσσερις αγώνες μόνο νίκες.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ απ’ το 4ο λεπτό του αγώνα με τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά σε ακόμα ένα ματς δεν επαναπαύτηκε δείχνοντας ξεκάθαρα τα δείγματα αλλαγής που έχει η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Αντιθέτως οι Κιτρινόμαυροι, είχαν τον έλεγχο της μπάλας, πίεζαν την Λαμία και είχαν τις ευκαιρίες τους για να σημειώσουν ακόμα ένα γκολ και να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά χωρίς να το πετυχαίνουν, με αποτέλεσμα λίγο ο… Σκουλάς με το ανύπαρκτο πέναλτι που σφύριξε της Λαμίας, λίγο η κακή αμυντική λειτουργία στο δεύτερο γκολ της Λαμίας, βρέθηκε πίσω στο σκορ που πήγε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.

Όμως, η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει ξανά αυτή την δίψα για τη νίκη και την αυταπάρνηση της ήττας, κάτι που ήταν ξεκάθαρο που δεν είχε η Ένωση την φετινή σεζόν χωρίς τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους. Οι Κιτρινόμαυροι και οι παράλληλες κινήσεις απ’ τον πάγκο βοήθησαν την Ένωση αρχικά να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα το σκορ, αλλά και να κυνηγήσει και το γκολ της ανατροπής, χωρίς όμως να το καταφέρνει, αλλά κανείς να μην μπορεί να πει ότι δεν πάλεψαν απέναντι στην πολύ κλειστή άμυνα της Λαμίας.

Η διάθεση, η θέληση αλλά και ο χαρακτήρας νικήτριας που βγάζει και πάλι η ΑΕΚ είναι σίγουρα δημιούργημα του Μανόλο Χιμένεθ και θα πρέπει να του πιστωθεί 100%, γιατί και χωρίς τη νίκη η Ένωση έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά και προσπάθεια για να φύγει με τους τρεις βαθμούς απ’ το ΔΑΚ Λαμίας, πετυχαίνοντας το 5 στα 5 νίκες.

Advertisement