15.4
10:07

Ανεβαίνει συνεχώς ο Κρίστιτσιτς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σέρβος χαφ φάνηκε για ακόμα ένα ματς αρκετά ανεβασμένος, καθώς και στο χθεσινό αγώνα κόντρα στην Λαμία, έδειξε ότι από αγώνα σε αγώνα βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά απ’ το ματς με την Ξάνθη, που ο Μανόλο Χιμένεθ τον άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης και συνέχισε απ’ εκεί που σταμάτησε.

Ο Σέρβος χαφ μπήκε πολύ δυνατά απ’ την αρχή στο ματς στο πλάι του Σιμόες και έπιασε βελτιωμένη απόδοση ακόμα και απ’ τον Πορτογάλο χαφ. Ήταν αρκετά καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ ανέλαβε πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του και στο οργανωτικό κομμάτι.

Ήταν ο άνθρωπος που ζητούσε μπάλα και την κατέβαζε απ’ την άμυνα στην επίθεση, προσπαθούσε να παίξει κάθετα και να βρει τρύπες στην άμυνα της Λαμίας, παίζοντας μάλιστα και καταλυτικό ρόλο στο passing game της Ένωσης, καθώς είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ψάχνοντας το γκολ.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, επισκιάστηκε η εμφάνιση του λόγω της εμπλοκής του απ’ το κακό διώξιμο που έκανε με το κεφάλι στο δεύτερο γκολ της Λαμίας, στρώνοντας στην ουσία την μπάλα στον Μπαράλλες να κοντρολάρει με το στήθος και να πυροβολήσει.

Όμως, ο Σέρβος χαφ δείχνει περίτρανα ότι από ματς σε ματς θα βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό και θα εμφανίζεται όλο και περισσότερο ανεβασμένος, δίνοντας σε πολλές περιπτώσεις κι’ αυτό που λείπει απ’ την ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή. Μάλιστα, δείχνει ότι δένεται σε μεγάλο βαθμό και με τον Σιμόες στα χαφ, παρότι ο Πορτογάλος στο χθεσινό ματς κυμάνθηκε στην μετριότητα.

Advertisement