13.4
15:22

Σάκοτα: «Eίμαι βέβαιος ότι ξημερώνουν ακόμα καλύτερες μέρες για όλη την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ζητήθηκε απ’ τον Ντράγκαν Σάκοτα να στείλει ένα μήνυμα μέσω αθλητικής ιστοσελίδας για τα 95α γενέθλια της ΑΕΚ, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα και για το μέλλον τονίζοντας ότι είναι βέβαιος ότι ξημερώνουν ακόμα καλύτερες μέρες για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ!

Το μήνυμα του Ντράγκαν Σάκοτα για τα γενέθλια της ΑΕΚ στο sdna:

«Κατ’ αρχήν να πω ότι είμαι υπερήφανος που τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας και τα 95α γενέθλια της ΑΕΚ με βρίσκουν στον σύλλογο. Είμαι υπερήφανος ως ΑΕΚτζής για πολλούς λόγους και κυρίως επειδή τα 95α γενέθλια βρίσκουν την ΑΕΚ ισχυρή, ενωμένη σε όλα τα επίπεδα. Και εννοώ την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ενισχυμένες με ηγέτες στο τιμόνι που εύχομαι και πιστεύω ότι θα την οδηγήσουν ως σύλλογο σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ποια είναι η ιστορία της ΑΕΚ, το ξέρουν πια και στην τελευταία γωνιά του κόσμου. Η ταινία-έπος 1968 του Μάκη Αγγελόπουλου και του Τάσου Μπουλμέτη, που είχε ως βασικό νόημα την ιστορική γέννηση αυτής της ομάδας από Κωνσταντινουπολίτες πρόσφυγες, που είχαν ένα όραμα και χάρη σε αυτό το όραμα σήμερα όλοι απολαμβάνουμε και τις χαρές και τις δοκιμασίες του μεγαλύτερου συλλόγου για εμάς στη χώρα.

Και όπως είπα προηγουμένως, νιώθουμε περήφανοι και τυχεροί που συνεχίζουμε, προσπαθούμε για να δυναμώνει η ΑΕΚ για να γίνεται το όραμα των εμπνευστών-ιδρυτών της ακόμα πιο έντονο. Πολλά τα συναισθήματα αυτές τις ώρες για τη μεγάλη αυτή μέρα της ιστορίας μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και είμαι βέβαιος ότι ξημερώνουν ακόμα καλύτερες μέρες για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ».

Advertisement