13.4
19:09

Μπάνκι: «Απαράδεκτο το πρώτο μας ημίχρονο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Όλα όσα είπε ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και τόνισε ότι άπαντες είναι απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας, καθώς η ομάδα έκανε ένα απαράδεκτο πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη. Για τα μεταγραφικά της ομάδας είπε ότι η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για να βρει την καλύτερη λύση, ενώ για τον αποκλεισμό από το BCL είπε πως αν και απογοητευμένοι δεν πρέπει να επηρεάσει τη νοοτροπία της ομάδας.

Αναλυτικά

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για την ήττα, για τον τρόπο που ήρθε. Από την μεριά μας, είναι απαράδεκτο το πως παίξαμε τα πρώτα 20 λεπτά. Φτάσαμε στο σημείο που ήταν το ματς στο +19. Ο Πανιώνιος έκανε ένα θαυμάσιο παιχνίδι, αλλά εμείς επιτρέψαμε να γίνει ό,τι έγινε στα πρώτα λεπτά. Δεν είναι το στυλ μας και ο τρόπος που παίζουμε. Είμαστε σε μια κατάσταση που θέλουμε το καλύτερο από όλους. Σήμερα είδαμε πως η άμυνά μας δεν ήταν αποτελεσματική όπως συνήθως. Υποφέραμε στο «ένας εναντίον ενός», στα ριμπάουντ και χάσαμε μπάλες. Στα τελευταία λεπτά ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα. Είχαμε ενέργεια, θέληση και επιθυμία μεγάλη για να επιστρέψουμε από αυτό το δύσκολο σημείο».

Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ: «Τώρα είμαστε ακόμα στην αγορά για να βρούμε την καλύτερη λύση. Ψάχνουμε για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και θέλουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλουμε στα τελευταία ματς να δώσουμε περισσότερα λεπτά στον Ξανθόπουλο, γιατί δεν είχε  παίξει, και ελπίζω να έχω και τους Θίοντορ, Τσαλμπούρη και Καββαδά σύντομα κοντά».

Για το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα ο αποκλεισμός από το Champions League: «Φυσικά όλοι είναι απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ψάχνουμε ένα κίνητρο για να προχωρήσουμε. Υπάρχουν παίκτες που κράτησαν την ομάδα στις πλάτες τους όλη τη σεζόν. Έχουμε μεγάλη και σε διάρκεια ενέργεια από την προετοιμασία ακόμα. Αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό να επηρεάσει την νοοτροπία μας. Τα 20 πρώτα λεπτά κάποιοι είχαν πνευματική και σωματική απόσταση».
Advertisement