12.4
21:03

Ξάνθη: Υπολογίζει σε ένα γκολ του 2019 και αυτό με πέναλτι!

AEK1924.gr team
Ξάνθη: Υπολογίζει σε ένα γκολ του 2019 και αυτό με πέναλτι!

Ο Μπρίτο είναι ο μόνος παίκτης της ομάδας που έχει βρει δίχτυα μετά την αλλαγή του χρόνου και είναι διαθέσιμος για το ματς του Φαλήρου  

Αποδεκατισμένη θα είναι η Ξάνθη στο Φάληρο, καθώς ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους  Αλμέιδα, Καντά, Μπαριέντος, Τζουρίσκοβιτς, Κάστρο, Γέντρισεκ, αλλά και στον μακροχρόνια τραυματία Ντε Λούκας.
Αυτόματα θα παραταχθεί με ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης, κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τον βαθμό δυσκολίας της αποστολή της. Υπάρχει μάλιστα το εξής χαρακτηριστικό. Η Ξάνθη ούτως ή άλλως παρουσιάζεται «δύσκολη» στο γκολ και το 2019 βρήκε στόχο μόλις 7 φορές, σε συνολικά 15 επίσημες αναμετρήσεις της.
Στην αποστολή του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» θα βρίσκεται μόνο ένας παίκτης της που έχει σκοράρει στο νέο έτος ο Μπρίτο και αυτός μάλιστα το πέτυχε με πέναλτι κατά σύμπτωση κόντρα στον Ολυμπιακό, στην ήττα της Ξάνθης με 3-1 για το Κύπελλο (23 Ιανουαρίου).
Οι Κάστρο, Αλμέιδα, Τζουρίσκοβιτς που έχουν σημειώσει τα άλλα έξι τέρματά της, 3, 2 και 1 αντίστοιχα, τέθηκαν νοκ άουτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->