12.4
14:14

«Πόρτα» της Λας Πάλμας σε πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Αραούχο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Μια ομάδα απ’ το MLS κατέθεσε σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα πρόταση στην Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά οι Ισπανοί αρνήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Τις τελευταίες μέρες παίζει έντονα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, καθώς έχει μπει στην λίστα των παικτών που θα παραχωρηθούν απ’ την Λας Πάλμας, για να πάρει οικονομική ανάσα η Ισπανική ομάδα.

Όμως φαίνεται ότι δεν αναπαράγεται το όνομα του μόνο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά γενικά στης Λας Πάλμας, καθώς σύμφωνα με το Canarias7 κατατέθηκε πρόταση 7 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς, από ομάδα του MLS, αλλά την αρνήθηκαν ρίχνοντας «άκυρο» και δείχνοντας τις γενικές τους προθέσεις όσον αφορά τον Αργεντινό επιθετικό.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ισπανικό δημοσίευμα ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, συνεχίζει να κοστολογεί  τον Αραούχο πάνω από 10.000.000 ευρώ, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή συνεχίζει να τονίζει ότι οι Ισπανοί θα ικανοποιηθούν και με 4.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα και πάντα με τους Ισπανούς, έφτασε στα Κανάρια Νησιά την Πέμπτη (11/4) και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι ο Ιούνιος θα είναι ιδιαίτερα καυτός όσον αφορά την υπόθεση Αραούχο με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, να μην ρίχνει νερό στο κρασί του.

Θυμίζοντας ότι ο Τσίνο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με ρήτρα στα 60 εκατ. ευρώ, το οποίο συμβόλαιο το υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με την επιστροφή του στην Λας Πάλμας.

Advertisement