12.4
10:19

«Διακριτική» η ΑΕΚ στην υπόθεση Αραούχο

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Κιτρινόμαυροι δεν παίρνουν θέση και παρατηρούν με διακριτικότητα την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο στην Λας Πάλμας και τρίβουν τα χέρια τους, από ικανοποίηση καθώς θεωρούν ότι μπορεί να υπάρξει πρόσφορο έδαφος

Η πόρτα στην Λας Πάλμας έχει ανοίξει για τα καλά μετά την παραμονή και την επόμενη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, με τα δημοσίευμα εκεί να έχουν πάρει φωτιά όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, λόγω υψηλού συμβολαίου.

Μέσα σ’ αυτούς βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο που έχει ένα απ’ τα υψηλότερα συμβόλαια στην Λας Πάλμας και δεν είναι σε θέση η ομάδα απ’ τα Κανάρια Νησιά να τον κρατήσει και να τον πληρώνει, καθώς είναι αναμενόμενο ότι θα βρεθεί σε δυσχερή θέση οικονομικά στο μέλλον.

Απ’ την άλλη η… καψούρα της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο παραμένει πάντα σε υψηλά επίπεδα και ιδιαίτερα θερμή, καθώς είναι απ’ τους ποδοσφαιριστές που ήταν καθοριστικοί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για τις στιγμές που έχει χαρίσει στον κόσμο της ομάδας, τον έχουν κατατάξει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους μετά την αναγέννηση της Ένωσης.

Αναμενόμενο και εντός ΑΕΚ, ο Τσίνο να έχει μόνο συμπάθειες, καθώς ήταν απ’ τα αγαπημένα παιδιά των αποδυτηρίων, ενώ ιδιαίτερη συμπάθεια έχει για τον ίδιο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Κάτι τέτοιο, είναι λογικό πως βάζει για τα καλά στο παιχνίδι την Ένωση που δεν δείχνει καμία πρόθεση της από τώρα, αλλά παρατηρεί από απόσταση και με διακριτικότητα την υπόθεση, αλλά και με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι δεδομένο ότι θα κάνει την κατάλληλη στιγμή που αυτή κρίνει την κίνηση της, για να κάνει δικό της τον Αραούχο.

Η Ένωση δεν βιάζεται χρόνος φυσικά και υπάρχει, ενώ οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να δουν και τι θα γίνει στην υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε, που σίγουρα την θεωρούν μια δύσκολη υπόθεση, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να πετάξουν… «λευκή πετσέτα», για τον πρώτο σκόρερ της φετινής χρονιάς.

Advertisement