11.4
10:25

Τα πρόσωπα «κλειδιά» για Αραούχο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του Αργεντινού παιχταρά στην ΑΕΚ και στη… «μάχη» της επιστροφής καταλυτικό παράγοντα θα παίξουν τέσσερα πρόσωπα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» καθοριστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση θα παίξουν τέσσερα πρόσωπα, εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι αυτός που θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως.

Ο πρώτος από αυτούς είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Πρόκειται για τον μέντορα του Αραούχο, αφού είναι ο προπονητής που τον βοήθησε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο δεύτερος είναι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγεκλ Άνχελ Ραμίρες, που αποτελεί και το μεγαλύτερο «αγκάθι», αφού πρόκειται για έναν δύσκολο άνθρωπο στις διαπραγματεύσεις.

Ο τρίτος είναι ο Γκιγέρμο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ. Είναι ο πατριός και μάνατζερ του Αραούχο που τον έχει στηρίξει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην καριέρα του. Γι αυτό και ο Αραούχο τον ακούει σχεδόν ευλαβικά.

Τέλος ο τέταρτος είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στον πρώτο ερχομό του Αραούχο στην ΑΕΚ. Στη Λας Πάλμας έχει το ρόλο του αρχισκάουτερ αλλά δεν περιορίζεται εκεί. Διατηρεί ακόμα άριστες σχέσεις με την ΑΕΚ και ο ρόλος του ίσως αποδειχθεί πολύτιμος για την επιστροφή του Αργεντινού άσου.

Advertisement