11.4
16:05

Ραμίρεθ: «Ναι, ο Αραούχο είναι προς πώληση αλλά…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Καθόλου διατεθειμένος να μπει σε διαπραγματεύσεις για κάτι λιγότερο από τις υψηλές απαιτήσεις που έχει θέσει για τον Αργεντινό επιθετικό, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λας Παλμας. Μάλιστα δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο νέου δανεισμού ή συνιδιοκτησίας με κάποια ομάδα αλλά μόνο προτάσεις 7+ εκατομμυρίων ευρώ!

Άκρως επικοινωνιακά παιχνίδια για άλλη μια φορά από τον Μιχέλ Άνχελ Ραμίρεθ σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr σχετικά με το… πωλητήριο που έχει μπει στον Σέρχιο Αραούχο.

Ο ίδιος δηλώνει αμετακίνητος στις απαιτήσεις του για τον Αργεντινό επιθετικό αλλά ανοιχτός σε προτάσεις δελεαστικές, τις οποίες δεν μπορούν να αγγίξουν οι ελληνικές ομάδες, όπως τόνισε κατά προσωπική του εκτίμηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραμίρεθ:

Για το αν ο Αραούχο είναι προς πώληση: «Ναι, ο Αραούχο είναι προς πώληση. Όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση. Αν μου δώσουν αυτά που εγώ θέλω τότε πωλείται ο οποιοσδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει εδώ. Δεν βάζω κάποια συγκεκριμένη τιμή για την πώληση του Αραούχο. Αν κάποια ομάδα μου καταθέσει μια δελεαστική πρόταση, τότε αυτό είναι άλλο θέμα»

Για τις απαιτήσεις του: «Τα Μέσα εδώ έπρεπε να πουν κάτι, το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Αραούχο ανανέωσε πέρυσι για πέντε χρόνια το συμβόλαιό του. Προσωπικά το βλέπω πρακτικά αδύνατο να μπορούσε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να μπει στη διαδικασία αγοράς για αυτόν τον παίκτη, ούτε είμαι διατεθειμένος να συζητήσω έναν δανεισμό του»

Για το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας: «Όχι, θα ήμασταν διατεθειμένοι να πουλήσουμε μόνο για το 100% των δικαιωμάτων του. Και αυτό, όπως είπα, με μια δελεαστική πρόταση, η οποία δεν μπορεί να είναι της τάξεως των πέντε, έξι ή επτά εκατομμυρίων ευρώ».

Advertisement