06.4
20:01

Άδοξο τέλος για την ΑΕΚ της Καρδιάς

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ολοκληρώθηκε μία αρκετά περίεργη χρονιά για την Ένωση, έχοντας πετύχει όμως την παραμονή της στην Α1. Η ήττα (0-3 στα σετ) από τον ΟΣΦΠ την κατατάσσει στην 8η θέση της Volley league.

Νέα ήττα από την ΑΕΚ της Καρδιάς απέναντι στον Ολυμπιακό και έτσι μένει εκτός συνέχειας στο δρόμο για τον πρωτάθλημα, τερματίζοντας την χρονιά στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους κιτρινόμαυρους, με τους πειραιώτες να περνούν μπροστά στην αναμέτρηση (4-10). Μία διαφορά που δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να καλύψει η ΑΕΚ και έτσι οι φιλοξενούμενοι έκαναν εύκολα το 0-1 στα σετ (12-25).

Εμφανώς ανεβασμένη η Ένωση στο δεύτερο σετ που παρ’ ότι πήρε το προβάδισμα (5-3) δεν κατάφερε να παραμείνει στα… χέρια της για πολύ ώρα. Όμως η διαφορά από τον ΟΣΦΠ δεν ήταν μεγάλη και θα μπορούσε να είχε «πάρει» κάτι καλύτερο από το τελικό 20-25 (0-2 στα σετ).

Αρκετά καλά ξεκίνησαν οι παίκτες του Άκη Φλαούνα και στο 3ο σετι (6-3), με καλά μπλοκ και υποδοχές. Αρκετές ισοπαλίες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, όμως η ανωτερότητα του αντιπάλου φάνηκε για άλλη μία φορά. Το ματς έληξε στο 19-25 και 0-3 στα σετ για τον Ολυμπιακό.

Τα σετ: 12-25, 20-25, 19-25.

Advertisement