
Ξεκινάει σήμερα (05/04, 18:00, ΑΕΚ1924, ΕΡΤsports) το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας για τις κιτρινόμαυρες, απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχοντας πετύχει στην διοργάνωση, ψάχνουν την… έκπληξη.
Δύσκολα τους έβαλε η κληρωτίδα της διοργάνωσης, καθώς οι αθλήτριες της ΑΕΚ θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.
Η Ένωση, ως η μοναδική ομάδα που συνεχίζει από την Pre-league, επιστρέφει στην διοργάνωση ύστερα από 2015-16, έχοντας ήδη πετύχει τον στόχο της. Πλέον, παλεύουν για ο,τι καλύτερο μπορούν να κερδίσουν από την συνέχεια.
Σύμμαχος σε όλο αυτό, το λευκό απουσιολόγιο του Μανώλη Αποστολογιωργάκη, καθώς όλες οι κιτρινόμαυρες βρίσκονται ετοιμοπόλεμες για την δύσκολη αναμέτρηση. Ένας αγώνας-κρας τεστ ενόψει των play-off για την άνοδο στην 1η κατηγορία.
Συγκεκριμένα η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από: Εικοσπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως το παρόν θα δώσουν οι φίλαθλοι της Ένωσης από την περιοχή, για να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών για να κάνουν την… έκπληξη στην διοργάνωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement