04.4
14:46

Στόχος υπάρχει!

Advertisement

Το όνειρο για το back to back στο Basketball Champions League τελείωσε, όμως το πρωτάθλημα έχει δρόμο και η ΑΕΚ μπορεί να μπει «σφήνα» και να διεκδικήσει το καλύτερο. Μέχρι στιγμής είναι σπεσιαλιίστ στα θαύματα κι εμείς ως αθεράπευτα ρομαντικοί πιστεύουμε! Γράφει στον #psyxiatRo η Πένυ Μακρή

Αναλύσεις επί αναλύσεων, μετα Χριστόν προφήτες και όλα αυτά που επακολουθούν ύστερα από μία ήττα – αποκλεισμό και με ένα μπερδεμένο συναίσθημα το οποίο ευτυχώς, για τους περισσότερους τουλάχιστον, δεν περιέχει θυμό.

Η ΑΕΚ το πάλεψε μέχρι τέλους και μάλιστα «λαβωμένη». Με «μισό» Τζόρνταν Θίοντορ, χωρίς Βασίλη Ξανθόπουλο, χωρίς τον καταλυτικό Γιόνας Ματσιούλις, εννοείται χωρίς τον εξαφανισμένο από καιρό Βασίλη Καββαδά, με αστοχία στην περιφέρεια, αλλά με έναν κόσμο «κόσμημα», ο οποίος έκανε τα πάντα για να «σπρώξει» την ομάδα.

Η ΑΕΚ δεν έχασε… Η ΑΕΚ κέρδισε τον σεβασμό, έδειξε ξανά τη δύναμή της εντός και εκτός παρκέ, εντός και εκτός Ελλάδας και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Μέσα σε μια πενταετία έχουμε ζήσει «θαύματα» και γιατί να μην ελπίζουμε σε ακόμα ένα; Προφανώς και κανείς δεν πετάει στα σύννεφα, όμως η ευκαιρία που υπάρχει μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού και επιβάλλεται να την εκμεταλλευτεί και να φτάσει μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΚ μπορεί, χρειάζονται μόνο κάποιες πινελιές που θα αναβαθμίσουν το κάδρο της και λίγη τύχη. Τα υπόλοιπα τα έχει! Έναν τεράστιο πρόεδρο, ένα ακόμα πιο τεράστιο κοινό, έναν προπονητή ο οποίος δείχνει ότι ξέρει που βαδίζει και μια εξέλιξη στην πορεία της απρόσμενη, η οποία έχει επιτευχθεί μέσα από δυσκολίες και ατυχίες που δεν την άφησαν να δείξει τις δυνατότητές της.

Η Βασίλισσα γυρίζει σελίδα και κοιτάζει το πρωτάθλημα!

Πίστη χρειάζεται!

 

Advertisement