03.4
18:28

Με Θίοντορ και Ξανθόπουλο η Βασίλισσα!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Με Θίοντορ και Ξανθόπουλο η Βασίλισσα!
Advertisement

Κανονικά στην 12αδα της ΑΕΚ βρίσκονται οι δυο παίκτες που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, για τον μεγάλο αγώνα με την Μπάμπεργκ.

Το είχε προαναγγείλει ο Λούκα Μπάνκι για τον Βασίλη Ξανθόπουλο πως θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, αλλά και για τον Θίοντορ ήταν γνωστό πως θα βρίσκεται ετοιμοπόλεμος.

Η 12αδα του Ιταλού τεχνικού περιλαμβάνει τους δυο και έτσι, έχοντας να διαχειριστεί την μεγάλη απουσία του Ματσιούλις αλλά και του Καββαδά, έρχονται να δώσουν σημαντικές λύσεις για το αποψινό δύσκολο ματς.

Αναλυτικά οι 12αδες των ομάδων:

Η 12άδα της ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς, Ξανθόπουλος Σάκοτα, Τσαλμπούρης, Λαρεντζάκης, Μωραιτης, Γκρίφιν, Θίοντορ, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ.

Η 12άδα της Μπάμπεργκ (Περέγκο): Χίκμαν, Ράις, Ζήσης, Στάκεϊ, Σμιντ, Ολίντε, Χάρις, Ρούμπιτ, Αλεξάντερ, Χέκμαν, Τέιλορ, Κουλμπόκα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->