03.4
16:21

Δίπλα στον Θοδωρή η ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Δίπλα στον Θοδωρή η ΑΕΚ!
Advertisement

Η Ένωση μέσω της ομάδας Κ10-Κ11 έδωσε κανονικά το παρών στη “Γιορτή για το θαύμα του Θοδωρή” το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να λείψει από τη «Γιορτή για το θαύμα του Θοδωρή» το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στα γηπεδάκια 5Χ5 στην Εργάνη του Βύρωνα. Ηταν μία όμορφη εκδήλωση για την ενίσχυση της οικογένειας του 24χρονου που χρόνια τώρα παλεύει να νικήσει τη σπάνια νόσο Batten. Η μεγάλη μάχη που δίνει ο Θοδωρής έγινε γνωστή από την πρωτοβουλία «Αλληλέγγυοι Αθλητές» και έχει χαρακτηριστεί ως «το θαύμα του Θοδωρή», αφού ο μέσος όρος ζωής των ασθενών σπάνια ξεπερνάει τα είκοσι χρόνια!
Η ομάδα Κ10-Κ11 της ΑΕΚ βρέθηκε εκεί με επικεφαλής τον προπονητή της κ. Στέλιο Ορφανίδη και έπαιξε σε έναν αγώνα-πανηγύρι, παρέα με τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του διοργανωτή Αστέρα Βύρωνα και με αντίπαλη μια ομάδα αποτελούμενη από γνωστούς ποδοσφαιριστές (Χρήστος Αλμπάνης, Γιώργος Μασούρας, Φιορίν Ντουρμισάι, Ανδρέας Γιαννιώτης, Σάββας Τσιαμπούρης, Σάκης Παντελιάδης, Γιώργος Σαραμαντάς, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μάκης Βουκελάτος, Γιώργος Μπαντής). Οι… μπόμπιρες νίκησαν με 3-2, όμως ο μεγάλος νικητής του απογεύματος και μεγάλος νικητής της ζωής είναι ο Θοδωρής.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->