02.4
20:20

«Αληθές το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Αραούχο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ακόμα μία αναφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση κάνουν ισπανικά μέσα, βάζοντας όμως ως προϋπόθεση την μείωση της ρήτρας αγοράς του, κάτι που δεν θα απέκλειαν οι Ισπανοί.

Οι υψηλές απαιτήσεις της Λας Πάλμας αλλά και το 5ετές συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα με την ομάδα, είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια της ΑΕΚ που την κρατούν… πίσω.

Τόσο οι κιτρινόμαυροι όσο και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως θα επιθυμούσαν να ξανα-διασταυρωθούν οι δρόμοι τους, όμως το οικονομικό κομμάτι είναι το μεγάλο «αγκάθι».

Αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να… παρακαμφθεί αν τελικώς η επιθυμία επιστροφής του Τσίνο ήταν τέτοια που θα έπειθε τους ανθρώπους της Ισπανικής ομάδας να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «tintaamarilla».

Τονίζει πως η ΑΕΚ θα έκανε κίνηση για την απόκτηση του Αργεντινού, εάν οι απαιτήσεις της Λας Πάλμας έπεφταν, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί, έχοντας ως δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για τον παίκτη και ειδικά από την στιγμή που δεν θα καταφέρει η ομάδα να κερδίσει την άνοδο στην Primera Division.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Είναι αληθής η πληροφόρηση που έρχεται από την Αθήνα και αναφέρει ότι υπάρχει μια πιθανότητα η Λας Πάλμας να ρίξει τις απαιτήσεις της, ώστε να γυρίσει στη ΑΕΚ».

 

Advertisement