25.3
17:57

Γκουντούρα στο ΑΕΚ1924: «Έχουμε πολλές ελπίδες για Τόκιο»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η αθλήτρια της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Δώρα Γκουντούρα, μιλά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βέλγιο και τον δρόμο μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924, μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες ξιφασκίας Παγκοσμίως (13η στο παγκόσμιο γκλασμάν) μεταφέρει τα συναισθήματα για τον οριακό αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι πολύ καλές εμφάνισες σε Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως, φέρνουν την αθλήτρια της ΑΕΚ κοντά στο Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να το πετύχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο ΑΕΚ1924:

Δεν κέρδισες την πρόκριση στο παρα… ένα για την φάση των «32» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αισθάνεσαι πικρία ή σε πεισμώνει περισσότερο για την συνέχεια;

«Στην φάση που είμαι δεν πρέπει να αφήνω χώρο για πίκρες και στεναχώριες. Μόνο με το πείσμα και την συνέχιση της σκληρής δουλειάς θα πετύχουμε τους στόχους για την συνέχεια».

Πόσο απέχεις ως Δώρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο;

«Έχουμε ακόμα έναν χρόνο για να διαμορφωθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οπότε ακόμα ο στόχος είναι μακριά αλλά με τα τελευταία αποτελέσματα έχουμε πολλές ελπίδες να τον πετύχουμε».

Νιώθεις άγχος για το γεγονός ότι πρέπει να παραμείνεις στην θέση των top του κόσμου για να «πιάσεις» τον στόχο των Ολυμπιακών;

 «Σίγουρα αισθάνομαι και άγχος αλλά αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να διαχειριστώ. Θέλω να απολαύσω το ταξίδι είτε πιάσω τον στόχο, είτε όχι».

 

Advertisement